3 maart 2008

Free patterns

Patterns

2 Comments »

 1. ik heb de charli,s angels gebreid,ze zijn erg leuk geworden.vooral de ronde teen valt mooi,ik zal het patroon vaker toepassen .en het patroontje is niet moeilijk,na een paar keer ken je het uit je hoofd.komen er nog meer leuke sokpatroontjes?bedankt,elly.

  Comment door elly kerkhoff — 15 januari 2009 @ 17:11

 2. Hoi Yvonne,

  We hebben elkaar gezien op de Workshop van de Dutch Knitters in december bij De Afstap (zat schuin tegenover jou). Leuk je hier te vinden via de Sokkengroep waar ik ook meelees en af en toe meebrei. Nooit geweten dat het patroon van Charli’s angels bij jou vandaan komt. Heb onderhand al 3 paar gebreid, o.a. om cadeau te geven (ze waren een succes!). Het is een leuk en makkelijk te onthouden patroon. Nu ga ik ook mijn restjes opbreien met je nieuwste patroon voor soksloffen.
  Maar eerst nog wat afmaken hè. Heb zowaar een paar sokken op de rondbreinaald staan, als je eenmaal een eind gevorderd bent is het niet meer zo’n geworstel als in het begin.

  Hartelijke groet en dank voor je leuke patronen.

  Inge Bakker

  Comment door Inge Bakker — 1 januari 2010 @ 13:50

Leave a comment

XHTML Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .